Komisija

Andi Koglot je glasbenik, producent in novinar. Bogate izkušnje, ki jih je pridobil kot glasbeni novinar in recenzent pri Radiu Študent in Valu 202, kot profesor na SAE Inštitutu in akademiji United POP, član zasedb Monowi Twins in Liamere ter producent filmske glasbe, bo izkoristil za podajanje konstruktivnega mnenja o nastopih letošnjih ligašev.

44932763_2017152395065528_6620089030425968640_n

Andi Koglot


Borja Močnik je didžej, glasbeni kritik, vodja radijskih oddaj (na Valu 202 in Radiu Študent), glasbeni producent (pod imenom DJ Borka), opremljevalec in organizator dogodkov ter poznavalec raznih muzik. Je programski vodja založbe RX:TX, kot glasbeni novinar in kritik pa piše in sodeluje z Mladino, Radiom Študent (kjer tudi vodi oddajo Breakwave), in spletno revijo Odzven. Je DJ z več kot dvajsetletnim stažem, organizator serije dogodkov in izdaj remiksanih jugo klasik Tetkine Radosti, član skupine Jimmy Barka Experience. Od letos deluje kot programski sovodja Jazz festivala Ljubljana.

borja1

Borja Močnik


Maša Pavoković je več kot petnajst let aktivna v svetu medijev in glasbe. Njene zgodbe se spletajo med stiki z javnostmi, organizacijo dogodkov in glasbenim menedžmentom. Ravno z organizacijo prve polovice zgodovine Špil lige je skovala managersko vez s prvimi zmagovalci Koala Voice, danes pa z njo karierno pot soustvarjajo Magnifico, freekind. in Pantaloons.

Masa Photo

Maša Pavoković


Sponzorji & podporniki