Komisija

Andi Koglot je glasbenik, producent in novinar. Bogate izkušnje, ki jih je pridobil kot glasbeni novinar in recenzent pri Radiu Študent in Valu 202, kot profesor na SAE Inštitutu in akademiji United POP, član zasedb Monowi Twins in Liamere ter producent filmske glasbe, bo izkoristil za podajanje konstruktivnega mnenja o nastopih letošnjih ligašev.

44932763_2017152395065528_6620089030425968640_n

Andi Koglot


Tadej Košir je eden vidnejših kitaristov domače mainstream produkcije. Obiskoval je konservatorij v Celovcu, smer jazzovska kitara. Kot inštrumentalist je sodeloval z večino popularnih izvajalcev pri nas, kot studijski glasbenik je v zadnjih letih najbolj predvajan kitarist našega prostora.  Najbolj je poznan kot član skupin MUFF in Nine Pušlar in v preteklosti Raiven, Neomi, in Ptice, pri vseh naštetih je navzoč tudi kot avtor skladb. V zadnjem letu se je predstavil tudi kot solo izvajalec in ustvarja pod imenom STALKER.  Pred 3 leti pa je s somišljeniki ustvaril glasbeno agencijo SonicTribe, ki ima pod okriljem skupine kot so MRFY, Batista Cadillac, Pijammies, K.A.T., SBO, Thomas March,…

Tadej Križanke

Tadej Košir


Urška Preis je glasbenica, harfistka, vizualna umetnica in glasbena piska. Je del glasbenega dueta II/III S producentom elektronske glasbe Nitzem, fluidne zasedbe Zhlehtet priznanega pianista Roka Zalokarja, solistično pa se udejstvuje pod pvsevdonimom rouge-ah. Trenutno oblikuje glasbeni program festivala Rdeče zore ter pripravlja glasbene oddaje, intervjuje in recenzije za Radio Študent in ARS – tretji program Radia Slovenija.

73400029

Urška Preis


Sponzorji & podporniki