Nagrade

Zmagovalec letošnje sezone bo nastopil tudi na Zmajevem festivalu na Ljubljanskem gradu. Festival se odvija vsako leto v septembru in privabi številne obiskovalce. Na Grajskem griču bo zažigalo kot že dolgo ne.

Print

Koncert na Zmajevem festivalu


Na vsakem predtekmovalnem špilu bo ekipa društva Fejstbukerji med oddanimi besedili izbrala najboljše, avtor pa bo dobil knjižno nagrado, ki jo podarja Mladinska knjiga. Nagrada ni odvisna od tega, kdo napreduje v polfinale.

1014-MARK-MK-kruzic-logotipi-web4

Nagrada Mladinske knjige


Orto je zaveznik Špil lige, ki podpira in nagrajuje mladost v kombinaciji z dobro muziko že skozi vseh pet sezon.  Prvaki Špil lige bodo nagrajeni s paketom Orto Epic.

Kaj je epsko … Če se štirje ortovci povežejo v geng, dobi vsak 6 eur popusta na mesečno naročnino (kar je 15,99 eur namesto 21,99 eur na mesec). Če se na primer povežeta samo dva, vsak dobi samo 2 eur popusta, če se povežejo trije, pa vsak 4 eur popusta…

Paket vključuje 30 GB v Slo (od tega 7 GB v EU/EEA), neomejene klice in SMS-e v Slo.

Več info na https://www.a1.si/narocniski-paketi/orto  

A1_01_05POS_3_M

A1 nagrajuje!


Glasbeno uredništvo radia VAL 202 bo skozi celotno sezono spremljalo nastopajoče skupine. Zmagovalna zasedba bo nato v studiu na Radiu Slovenija posnela svoj prvi singel in ga po poslala v svet.

novica 3

Snemanje singla


Sponzorji & podporniki