Nagrade

Ob koncertni kilometrini, ki si jo Ligaši nabirajo z nastopi v Šiški, se spodobi, da se iz malega odra prestavijo še na nekaj večjega. Štiri finaliste tako junija čaka nastop na velikem odru, za piko na i pa bo zmagovalec septembra 2020 nastopil na Zmajevem festivalu na Ljubljanskem gradu.

 

 

zmaj

Nastop na Zmajevem festivalu


V sodelovanju s Srednjo šolo za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani vsem štirim finalistom podarjamo fotošuting, ki ga bodo izvedli izbrani dijaki oddelka za fotografijo.

SSOF_LOGO_WEB

Fotografije v sodelovanju s SŠOF


Eden od finalistov bo nastopil na najbolj alter odru mariborskega Festivala Lent. Ekipa organizatorjev Mladininega odra bo namreč letos med štirimi finalisti izbrala nekoga, ki bo konec junija nastopil v štajerski prestolnici.

mladina

Nastop na Mladininem odru


Na vsakem predtekmovalnem špilu bo žirija Špillige med oddanimi besedili izbrala najboljše, avtor pa bo dobil knjižno nagrado, ki jo podarja Mladinska knjiga. Nagrada ni odvisna od tega, kdo napreduje v polfinale.

mk1

Nagrada Mladinske knjige


A1 Slovenija je partner Špil lige od prve sezone in tako podpira mlade glasbenike na njihovi poti, razvoj scene in samo iniciativo.

Vsi finalisti Špil lige prejmejo 50% popust za 2 leti na katerikoli izbrani mobilni paket A1 Go!

Vse o A1 Go! paketih na https://www.a1.si/narocniski-paketi/a1-go

a1crn

A1 nagrajuje!


Tudi letos bodo vsi štirje finalisti za nagrado prejeli snemanje singla, in sicer vsak v svojem studiu:

Studio RTV Slovenija
BearTracks Studio
Studio Radio Študent 89,3 mhz
Home of Bombyx Lori

Razpored bo znan na finalnem večeru sezone.

mikrofon

Snemanje singla


Sponzorji & podporniki