Špil liga tokrat prihaja kar v vaše domove

Vam je bilo vedno nerodno plesati pred množico v Kinu Šiška? Ste si res želeli na ves glas zapeti, vendar niste nikoli zbrali poguma? Štream, interaktivni spletni prenos iz Kina Šiška, vam omogoča brezskrbno doživetje Špil lige. Tekmovalcem boste lahko prisluhnili iz udobja domačega kavča preko Youtube kanala in Facebook strani Kina Šiška, na Zoomu pa boste lahko koncert tudi soustvarjali, klepetali z ligaši, pogumni tudi zaplesali in zapeli.

Na prvem polfinalnem večeru, ki bo v soboto, 6. junija, bodo nastopili Before Time, ljubljanska peterica Lights Out in indie-pop dvojec Shiver River. Teden dni kasneje, 13. junija pa bodo proti dijaškemu glasbenemu Olimpu zakorakali JAJA BOJZ, Manifest in DeBeat. Skupini Granitna kocka in Insekti sta zaradi osebnih razlogov odstopili od tekmovanja.

Odločitev o napredovanju v finale ostaja v rokah strokovne žirije, ki bo dogajanje spremljala preko Zooma, in občinstva, ki bo za svoje favorite lahko glasovalo z SMS-om na telefonsko številko, prikazano na ekranu.

 

 

Sponzorji & podporniki